Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii

Postat de mitinita in Mancare copii
23 Apr 2011 | 3721 vizualizari
Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii

Nu e o reteta,e o dedicatie pentru toti bucatarasii cu ocazia sarbatorilor Pascale. Sa aveti toti un Paste Fericit alaturi de cei dragi. Pe oul cu caractere japoneze scrie LOVE si vi-l dedic tuturor! Mai este unul desenat cu un cal de maruntica mea. Puisorul meu e cam uratel ca am scapat oul pe jos:))) si i-am pus ochi de plastelina ca n-a mai contat oricum... Spor la treaba!

Ingrediente

  • un ou fiert tare
  • o felie de morcov
  • o maslina neagra sau verde

Mod de preparare

Se decojeste oul si se taie la mijloc in zigzag,astfel incat sa se poate scoata o parte.

Se fac ochii din maslina si se taie doua felii subtiri din morcov .

Se asambleaza mai frumos ca puisorul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisor si dedicatie pentru toti bucatarasii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Branzoaice umplute cu mere

Postat de mirela0911

Branzoaice umplute cu mere

Aluat: Intr-un bol se cerne faina. Pe margine se pune sarea, iar in mjloc se face o gropita. Se pune 1 lgt zahar, drojdia zdrobita si se toarna 100 ml lapte cladut. Se lasa sa se activeze...

Citeste continuarea

Papanasi a la TataZmeu

Postat de panacris

Papanasi a la TataZmeu

Brânza de vaci scursă se mixează împreună cu zahărul pudră, oul, zahărul vanilinat și coaja de lămâie, până se obține un amestec omogen. Făina se amestecă cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2011, 11:17
Mersi scumpa mea Adinuta
la 23.04.2011, 11:31
ou inrosit,miel rumenit,cozonac marit,PASTE FERICIT!!!
la 23.04.2011, 11:42
Paste fericit!....
la 23.04.2011, 12:06
dragut!
Paste fericit!
la 23.04.2011, 12:29
Paste Fericit cu bucurii!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking