Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita in Multicooking
9 Oct 2019 | 4525 vizualizari
Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune

Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. 

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingurita boia de ardei afumata
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1/2 lingurita chimion
  • 250 ml apa sau supa
  • 1/2 cana de ketchup sau sos Bbq
  • ulei

Mod de preparare

Carnea de porc se taie in patru bucati de marime egala.

Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca.

Bucatile de carne se dau prin amestecul de condimente.

Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune se seteaza pe BROWN/SAUTE. Se adauga o lingura de ulei si se prajesc bucatile de carne.

Se prajesc pe rand sau se pun cel mult doua bucati, daca incap. 

Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se adauga in aparatul de gatit 50 de ml de apa. Cu ajutorul unei spatule de lemn se indeparteaza toate reziduurile de pe fundul aparatului.

Se adauga apa sau supa amestecata cu kechupul sau sosul Bbq si se toarna in Multicooker.

Se pun bucatile de carne si se inchide capacul.

Se inchide supapa de abur.

Se seteaza aparatul pe MANUAL HIGH la 40 de minute.

Cand a expirat timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elimina aburul. Folositi o manusa de bucatarie.

Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se rup in bucati, cu ajutorul unei furculite.

Se mai poate adauga din sos, care este plin de arome.

Se poate servi cu orice fel de garnitura, sub forma de sandvis, burger sau tacos. Noi am servit cu orez si tacos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulled pork la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza...

Citeste continuarea

Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune

Spalati carnea, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, morcovul decojit il taiati in doua pe lungime, apoi rondele. Ardeiul portocaliu si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2019, 18:04
Ai inceput sa vorbesti cam urat Adinuta, pai tu pulled asta vi in zi de post.....
la 09.10.2019, 18:07
Cleme )) Am vrut sa fiu prima
la 09.10.2019, 18:09
Prima la ce? La Pulled?
la 09.10.2019, 18:12
La concurs )
la 09.10.2019, 18:16
prima... data care vorbeste mai urat )

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking