Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor

Postat de mihaelar63 in Curcan
9 Mai 2015 | 17098 vizualizari

Am avut o pulpa intreaga, mare de curcan de casa. Pulpa inferioara am lasat-o intreaga, cea superioara am dezosat-o si am feliat-o la servire. Fara un studiu prealabil de reteta, cu ce mi-a cazut sub ochi - sub mana din frigider si condimente a iesit o friptura pe cinste.Cu multumiri speciale mamei-soacre care a crescut curcanii :D

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 09.05.2015, 13:11
bun bun
la 09.05.2015, 13:32
bun.
la 09.05.2015, 13:49
ce bine arata !
la 09.05.2015, 14:43
la 09.05.2015, 14:53
Yummy!
la 09.05.2015, 14:53
Nu stiu ce am eu cu`curcanul/curca nu le sufar..imi place sa fac ciorba din gatul lor,cam atat...
la 09.05.2015, 15:39
Cat de bine mai arata!
la 09.05.2015, 16:12
Buna pulpa ai mai facut
la 09.05.2015, 17:06
Leoaico poate ai nimerit tu vre-un curcan atos de ala pe stil vechi ) Soiurile noi nu au oasele ca si puii .Si ce sa spun , important este cine si cum le prepara
la 09.05.2015, 17:08
Catalina chiar foarte buna mi-a iesit pentru o reteta realizata la moment
la 09.05.2015, 17:18
Ce culoare are
la 09.05.2015, 17:29
Veve , boia de boia de Szeged
la 09.05.2015, 18:00
ce bune!
la 09.05.2015, 18:46
Multumesc Robert
la 09.05.2015, 20:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking