Pulpa de curcan cu legume in foietaj

Postat de nadea68 in Curcan
20 Noi 2016 | 2907 vizualizari
Pulpa de curcan cu legume in foietaj

O reteta inspirata de la bucataras Timea, cu mici modificari. Merita sa incercati, foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 400 gr aluat foietaj 
  • carne de curcan taiata subtire(pulpa sau piept)
  • 2 morcovi
  • 2 crengi telina verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • patrunjel
  • ulei
  • seminte de susan
  • galbenus de ou

Mod de preparare

Incepem cu legumele. Curatam si spalam toate legumele.

Intr-o tigaie,punem un pic de ulei si calim ceapa.Adaugam celalalte legume taiate marunt.

Lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie.adaugam patrunjel.

Aprindem cuptorul.

Carnea o intindem pe masa de lucru si o batem un pic sa o mai subtiem daca e nevoie.

Luam o tigaie, punem pe foc fara ulei. Carnea o saram un pic, piperam si o punem in tigaie pentru cateva minute pe ambele parti.

Intindem foietajul, il taiem in doua. Il mai intindem cu sucitorul si marginile le taiem in fasii ca sa putem impleti la sfarsit.

In mijloc punem legumele usor racite, deasupra punem bucata de carne si impletim foietajul. Ungem cu galbenusul de ou si presaram cu seminte de susan.

Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt.

Dam la cuptor la 180° cam 20 minute, pana se rumeneste foietajul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de curcan servita cu piure de cartof dulce

Postat de mirela0911

Friptura de curcan servita cu piure de cartof dulce

Se spala carnea, se sterge de apa apoi se taie in felii, putin mai groase ca cele pt snitele. Se bat usor cu ciocanul si apoi se condimenteaza cu amestecul obtinut din ulei, sare, piper, boia si...

Citeste continuarea

Curcan cu mazare si busuioc

Postat de mihaelar63

Curcan cu mazare si busuioc

Curatati si spalati legumele. Morcovul se taie rondele . Ceapa si ardeiul se toaca marunt . Pieptul de curcan se spala se zvanta si se taie cuburi -putin mai mici ca o cutiuta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2016, 20:39
la 20.11.2016, 20:42
as veni la masa ta
la 20.11.2016, 20:53
la 20.11.2016, 21:00
Ina poate data viitoare ca de data asta n-a ramas nimic,tare gustos a fost
la 20.11.2016, 21:02
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking