Ingrediente
- o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
- 1/2 lingurita rozmarin
- 1 foaie dafin
- 100 ml vin alb Cotnari
- Marinada
- 1/2 lingurita. sare
- 1/2 lingurita piper
- 1 baton scortisoara
- 4 boabe ienibahar
- 2 foi dafin
- 250 ml. vin alb Cotnari
- 1/2 lamaie
Mod de preparare
Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.
Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.
Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.
Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.
Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.
Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.
Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.
Friptura se serveste calda sau rece.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|