Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

Postat de Bunica in Oaie
21 Ian 2021 | 1505 vizualizari
Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat. Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri. Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

Ingrediente

  • o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml vin alb Cotnari
  • Marinada
  • 1/2 lingurita. sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 baton scortisoara
  • 4 boabe ienibahar
  • 2 foi dafin
  • 250 ml. vin alb Cotnari
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Retete similare

Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

Postat de Bunica

Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot

Pentru inceput pregateste amestecul de condimente. Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie. Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la...

Citeste continuarea

Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot

Postat de Bunica

Pulpa de ied umpluta cu legume la slow cooker Crock Pot

Pulpa se parleste pentru a arde eventualele fire de lana ramase la jupuit. Spalam si stergem /uscam cu hartie absorbanta. Scoatem carnea de pe os cu ajutorul unui cutit cu lama subtire si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2021, 18:47
la 21.01.2021, 18:47
Buna!
la 21.01.2021, 19:01
la 21.01.2021, 19:11
Eu vreau fara vin, poate dai un coniac...
la 21.01.2021, 20:40
Foarte bună...!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking