Ingrediente
- pulpa de ied
- 1 doza bere
- condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
- 3-4 rosii mare
- 200ml. vin alb
Mod de preparare
Pentru inceput pregateste amestecul de condimente.
Pulpa de ied se spala si se sterge cu servetele de hartie.
Imprieteneste condimentele cu carnea prin masarea carnii si lasa-le la imprietenit intr-o baie de bere.
Dupa 2-3 ore scoate pulpa si spal-o de condimente.
Rosiile spalate se toaca marunt.
Pune pulpa de ied in vasul de slow cooker Crock Pot, adauga cate un varf de lingurita din fiecare condiment,vinul,rosiile si acopera vasul.
Dupa 2 ore, pe HIGH, opreste Crock Potul si lasa vasul acolo pana se raceste. Serveste cu garnitura si salata dorita.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied marinata in bere, la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|