Pulpa de miel fiarta in vin pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Postat de gaby_d in Oaie 16 Apr 2016 | 3879 vizualizari
Am vrut o friptura de miel mai altfel si-am pornit in cautare prin vastul internet.
Satula de friptura la cuptor, m-am oprit la ceva aromat si bun, o friptura inabusita in vin.
Ia sa vedem cum mi-a venit din nou in ajutor caserola de marinare cu timp redus de la aparatul de marinat Food Saver . ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 16.04.2016, 19:56
Daca e ceva ce-mi doresc mult acum, e un FoodSaver d'ala Deja am inceput sa-mi pun stevie si loboda in congelator si mereu ma gandesc ce bine ar fi fost sa le videz
la 16.04.2016, 20:02
ina, eu nu am mancat deloc, din niciuna
la 16.04.2016, 20:04
de ce, nu-s bune? ))))
la 16.04.2016, 20:05
eu n-am tinut post :">
la 16.04.2016, 20:10
nu-i nimic, fiecare face cum simte. de multe ori nu am tinut nici eu, da' dupa problemele de vara trecuta am inteles ca trebuie
la 16.04.2016, 20:18
Vezi ca ma bagi la pareri, odata ai pregatit pulpa de porc si apoi e de miel.......
la 16.04.2016, 20:20
))))))))))))))
am gresit ))
multumesc
la 16.04.2016, 20:20
o pulpa de porc nu incape in cratita ))))))))
la 16.04.2016, 20:20
Acum am vazut si eu )))
Dar in poza e clar mielul )
la 16.04.2016, 20:32
Yamyyyy, ce bunatate!
la 16.04.2016, 20:34
Sa mi-o trimiti mie pulpa de porc, ca tot nu intra-n cratita...
la 16.04.2016, 21:03
))))))
la 16.04.2016, 21:03
de aia am la congelator, iti dau
la 16.04.2016, 21:15
In sfrarsit am scos de la tine ceva de dat, greu frate, greu....
la 16.04.2016, 21:18
Ioi ce bini arata!
COMENTEAZA