Pulpa de miel gatita la 140 de grade

Postat de Sylvia in Oaie
2 Mai 2016 | 12735 vizualizari

Vreau sa va prezinta o reteta deosebita, care cere rabdare si daruire dar raspalateste cu rezultatele, cel mai bun miel "slow cooked" timp de 8-9 ore la 140 de grade celsius, in 2 etape cu o noapte de odihna intre etape . Am folosit condimente brute preparate de mine, sare de mare, vin rosu pentru marinare si gatire si o pulpa de miel bio fermier, de cea mai buna calitate. "Retete de Pasti"

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 02.05.2016, 21:24
o minunatie!!!!
la 02.05.2016, 21:29
Arata tare bine!
la 02.05.2016, 21:48
Cât de buna o fi fost!
la 02.05.2016, 21:54
la 02.05.2016, 22:07
ma bucur ca va place
la 02.05.2016, 22:22
Ce buna!
la 02.05.2016, 22:24
Cred ca e delicioasa!
la 02.05.2016, 22:47
Ca sa mai spun! Arata de revista! Sunt sigura ca ti-a iesit mai mult decat perfecta! Esti o gospodina desavarsita!
la 03.05.2016, 08:26
la 03.05.2016, 09:32
Nu stiam de treaba cu coptul in doua etape. Din cauza serviciului nu am apucat sa mananc friptura gatita de mine. In prima zi am mancat la mama, friptura mea statea la marinat, seara i-am dat un foc 150 grade 3 ore, apoi a stat o noapte la frigider, iar azi urmeaza partea a doua...voi vedea rezultatul
la 03.05.2016, 09:40
la 03.05.2016, 10:22
Interesant modul de gatire.
Imi inchipui ce frageda o fi fost asa,marinata si gatita lent.
la 03.05.2016, 10:52
ce interesant , de tinut minte si pus in practica
la 03.05.2016, 10:55
Sunt convinsa ca a fost foarte gustoasa!
la 03.05.2016, 11:20
foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking