Pulpa de miel in stil vanatoresc

Postat de corina241 in Oaie
5 Mai 2013 | 4439 vizualizari
Pulpa de miel in stil vanatoresc

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • condimente pentru miel ,Cosmin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ardei verde,rosu si galben
  • ciuperci proaspete

Mod de preparare

Pregatim o pulpa de miel pentru macerat (vezi foto),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul balsamic. Eu am lasat vasul acoperit ,la frigider peste noapte Se poate tine cateva ore la macerat si va fi foarte gustos.

Intainte de a-l introduce la cuptor am tocat ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile in fasii, le-am pus peste pulpa de miel, am presarat 2 linguri pasta de rosii facuta in casa si am introdus la cuptor pana ce carnea s-a patruns si a capatat crusta crocanta deasupra, cca 30 minute, in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Pofta buna,la miel ;)!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in stil vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coronita de miel cu legume

Postat de ianculubita

Coronita de miel cu legume

Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest...

Citeste continuarea

Tocana de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de gaby_d

Tocana de miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Portioneaza carnea in bucati mai mari sau mai mici, cum iti e pe plac :) Spal-o apoi usuc-o cu-n servet. Intr-un bol amesteca vinul cu boiaua, rozmarin (nu pune prea mult), sare si piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 17:52
la 05.05.2013, 18:00
la 05.05.2013, 18:22
mmmm....ce bine arata! Hristos a Inviat!
la 05.05.2013, 18:38
Ce fain e rumenita
la 05.05.2013, 18:40

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking