Pulpa de miel in stil vanatoresc

Postat de corina241 in Oaie
5 Mai 2013 | 4422 vizualizari
Pulpa de miel in stil vanatoresc

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • condimente pentru miel ,Cosmin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ardei verde,rosu si galben
  • ciuperci proaspete

Mod de preparare

Pregatim o pulpa de miel pentru macerat (vezi foto),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul balsamic. Eu am lasat vasul acoperit ,la frigider peste noapte Se poate tine cateva ore la macerat si va fi foarte gustos.

Intainte de a-l introduce la cuptor am tocat ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile in fasii, le-am pus peste pulpa de miel, am presarat 2 linguri pasta de rosii facuta in casa si am introdus la cuptor pana ce carnea s-a patruns si a capatat crusta crocanta deasupra, cca 30 minute, in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Pofta buna,la miel ;)!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in stil vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de miel cu cartofi copti

Postat de Dya

Friptura de miel cu cartofi copti

Se spala carnea foarte bine. Se asaza intr-un vas incapator si se condimenteaza din plin cu usturoi (tocat sau pisat), mix de piper boabe, sare, ardei iute, rozmarin, busuioc si cimbru uscat. Se...

Citeste continuarea

Miel umplut cu drob la cuptor

Postat de rocsi_1612

Miel umplut cu drob la cuptor

Organele de miel le spalati, le puneti la fiert intr-o oala cu apa, boabe de piper si foile de dafin. Cand sunt fierte, le scurgeti bine de apa, le lasati sa se racoreasca. Le tocati marunt cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 17:52
la 05.05.2013, 18:00
la 05.05.2013, 18:22
mmmm....ce bine arata! Hristos a Inviat!
la 05.05.2013, 18:38
Ce fain e rumenita
la 05.05.2013, 18:40

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking