Ingrediente
- 1 pulpa de miel
- 2 legaturi de ceapa verde
- 2 legaturi de usturoi verde
- condimente pentru miel ,Cosmin
- ulei de masline
- otet balsamic
- sare
- piper
- foi de dafin
- ardei verde,rosu si galben
- ciuperci proaspete
Mod de preparare
Pregatim o pulpa de miel pentru macerat (vezi foto),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul balsamic. Eu am lasat vasul acoperit ,la frigider peste noapte Se poate tine cateva ore la macerat si va fi foarte gustos.
Intainte de a-l introduce la cuptor am tocat ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile in fasii, le-am pus peste pulpa de miel, am presarat 2 linguri pasta de rosii facuta in casa si am introdus la cuptor pana ce carnea s-a patruns si a capatat crusta crocanta deasupra, cca 30 minute, in cuptorul preincalzit la 180 grade.
Pofta buna,la miel ;)!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in stil vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|