Ingrediente
- 1 pulpa miel
- sare
- piper
- ierburi aromate
- 2-3 linguri sos de soia
- 2-3 linguri ulei de masline
- 2 cepe medii
- 2 rosii
- 6-7 catei de usturoi
- 1 punga pentru friptura
Mod de preparare
Mi-a ramas de la Paste pulpa din fata de la miel si m-am gandit sa o fac pentru astazi,la cuptor. Dupa cum v-am spus si mai sus,nu am planificat acest lucru din timp si din acest motiv nu am avut timp sa las carnea in bait. De regula o las in bait pentru cel putin 24 ore pentru a-si mai pierde din gustul puternic de miel.
Am dezghetat pulpa de miel, am spalat-o si am zvantat-o bine cu servete de bucatarie. Am condimentat-o cu sare, piper, ierburi aromate, sos de soia si ulei de masline. Am masat bine carnea cu acestea toate. Am pus pulpa intr-o punga pentru friptura,am curatat ceapa,usturoiul,le-am spalat, cepele le-am taiat in patru si le-am pus peste carne in punga,am taiat usturoiul felii si l-am pus si pe el,am spalat rosiile, le-am taiat in patru si le-am dat drumu peste ceapa si usturoi. Am legat bine punga cu clipsul din dotare,am intepat-o in cateva locuri cu o scobitoare si am pus totul intr-o tava. Am dat tava la cuptorul preancalzit la 180 grade C si am lasat-o acolo pentru o ora si jumatate. A iesit o bunatate de friptura pe care am mancat-o cu garnitura de orez si salata iceberg.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|