Pulpa de miel la cuptor

Postat de mena29 in Mancaruri cu carne
1 Iun 2015 | 4140 vizualizari

Pantru astazi m-am gandit ca daca tot sunt Rusaliile, de ce sa nu fac o friptura de miel pentru pranz. De obicei,cand pregatesc friptura din carne de miel,las in bait carnea pentru cel putin 24 ore. De aceasta data nu a fost planificata din timp si atunci am procedat diferit fata de celelalte dati. Spre surprinderea mea a iesit foarte foarte buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 01.06.2015, 05:15
Cam buna chestia asta de leguma...
la 01.06.2015, 08:00
Bună leguma mai mare!
la 01.06.2015, 09:05
la 01.06.2015, 09:18
bun bun
la 01.06.2015, 09:35
Cam bun
la 01.06.2015, 09:55
bun bun
la 01.06.2015, 11:03
vin sa pap!
la 01.06.2015, 14:51
arata foarte bine
la 01.06.2015, 15:14
la 01.06.2015, 15:23
Si ce bun o fo fost !
la 02.06.2015, 07:30
Bun mielul!
la 02.06.2015, 16:43
Ma bucur mult ca va place si va multumesc pentru aprecieri!
la 07.06.2015, 09:15
la 13.06.2015, 16:24
Foarte bun mielutul . Si tu te-ai scos . eu nici intepaturi nu-i dadeamla punguta . Doar la sfarsit o indepartam pentru rumenire . O idee buna . Eu azi am in plan peste en papillotte
la 13.06.2015, 16:33
Crisule,si eu te

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking