Ingrediente
- 2 felii de pulpă de miel,fără os
Pentru marinadă:
- Zeama de la o lamâie
- Câteva felii de lamâie
- Sare roz de Himalaya
- Piper,boia de ardei
- Fulgi de ardei iute
- cimbru uscat
- O crenguta rozmarin
- Oregano
- O lingura ulei masline
Pentru garnitura:
- Piure de cartofi şi piure de broccoli
Mod de preparare
Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.
Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.
Am atasat furtunul la aparatul de vidat Food Saver si caserola, apoi prin apasarea butonului de vidare, în câteva secunde, caserola mea cu carne a fost vidata si pregatita pentru marinare, evident dupa ce am sigilat caserola mutând butonul în pozitia “închis”.
Am pus caserola la frigider pentru o ora, timp în care am pregatit garnitura.
Pentru piureul de cartofi,fiecare are o reteta proprie, nu e cazul sa explic.
Pentru cel de broccoli, am fiert broccoli in apa cu sare, lam pasat cu blenderul, am adaugat o lingura de iaurt, piper si putin usturoi.
Am scos caserola de la frigider, am scos carnea si am asezat-o în tigaia grill, în care am pus putin ulei ca sa nu se lipeasca.
Am prajit carnea foarte bine pe ambele parti deoarece noua ne place sa fie foarte bine facuta carnea.
In special carnea de miel ar putea fi indigesta daca nu este gatita suficient.
Se serveste calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|