Ingrediente
- o pulpa de miel - 2 kg
- 2 linguri unsoare de porc
- 200 ml vin rosu sec
- sare
- 1 capatana de usturoi
- cimbru
- piper
- rozmarin
- tarhon
- salvie
Mod de preparare
Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.
Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.
Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.
A iesit un deliciu.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la tava" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|