Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Postat de Sidy in Oaie
7 Mai 2013 | 4707 vizualizari

Traditia spune ca pe masa de Paste , romanul trebuie sa aiba friptura de miel.Dar voiam sa nu fac traditionala friptura, asa ca am ales sa o fac pe aceasta. Frunzele de coriandru au un gust deosebit de al semintelor, putin mai... acide.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 07.05.2013, 08:16
nu mananc miel, dar pentru ce-i carora le place mielul cred ca a fost foarte bun
la 07.05.2013, 08:28
Buna friptura ai facut!
la 07.05.2013, 08:38
ce mancare buna
la 07.05.2013, 08:44
Cea mai buna friptura din cite exista este din carne de miel!!!
la 07.05.2013, 09:00
la 07.05.2013, 09:11
buna tare
la 07.05.2013, 09:23
Super arata!
la 07.05.2013, 09:24
la 07.05.2013, 10:20
foarte gustos
la 07.05.2013, 10:23
la 07.05.2013, 10:44
la 07.05.2013, 11:02
Ce faina!
la 07.05.2013, 11:47
super
la 07.05.2013, 13:05
Foarteeee buna si coriandrul are o aroma nemaipomenita
la 07.05.2013, 13:42
Ce arome!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking