Ingrediente
- 2 pulpe de miel
- 2-3 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 200 ml vin
- 1 lingura untura
- frunze coriandru verde
- frunze marar verde
- sare
- boia
- piper
- pentru marinada:
- ulei
- zeama de lamaie
- frunze de coriandru
- sare
- piper
- 1 pahar vin
Mod de preparare
Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate.
Dupe ce le-am scos din marinada le dam cu putina boia.
Taiem ceapa si usturoiul verde marunt si le asezam intr-o tava pe care am uns-o cu untura.
Deasupra asezam pulpele si mai presaram ceapa si usturoi verde.
Adaugam vinul si introducem tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade, pentru aproximativ 50-60 de minute.
Inlaturam verdeturile de deasupra, intoarcem pulpele si punem peste ele frunze verzi de coriandru.
Mai lasam friptura la cuptor pentru 10-15 minute sa se rumeneasca.
Servim friptura alaturi de cartofi piure si salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|