Tocanita de berbecut cu leurda
Postat de mihaelar63
Legumele se curata si se spala. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ]. Maruntiti ceapa...
Citeste continuarea"Retete pentru mese in familie"
Ingrediente
Mod de preparareCarnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul. Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust. Tocam verdeata si adaugam in tava. Vinul il amestecam cu apa si mustarul, turnam peste carne si dam tava la cuptoru pana ce scade lichidul si carnea s-a rumenit frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|
Postat de mihaelar63
Legumele se curata si se spala. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ]. Maruntiti ceapa...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Bucata de pulpa o portionam, apoi presaram sare si condimente de Provance, asezam intr-un vas de ceramica, acoperim cu hartie de copt si bagam la cuptor la foc mediu cca 1 ora, apoi scoatem din...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|