Pulpa de porc cu sos de legume

Postat de gaby_d in Porc
26 Mar 2011 | 6956 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (107)

la 26.03.2011, 18:18
Dati cu banul pentru cat ma tine?
la 26.03.2011, 18:19
gaby doar s-a dat cu presupusul
la 26.03.2011, 18:23
"azizi partea,, vatamata,,nu te-a dat in judecata, bai gaby?"
)))))))))))))
la 26.03.2011, 18:25
auzi gaby stii faza cu articolul,doamna i-mi lasa mesaj ca nu mai gaseste ,,articolul si daca nu cere prea mult sa i-l trimit pe e mail,,
la 26.03.2011, 18:26
acu' era bun?)))))))
la 26.03.2011, 18:27
unii sint psihi
la 26.03.2011, 18:30
analiza pe text si reluarea faptelor:,, le-am dat cu muchia cutitului in capdoar cat sa-i pun la pamant,,explica mai detaliat ai adus drujba mai apoi?
la 26.03.2011, 18:33
"recomand ca diametru sa fie cam de 10-15 cm .." ....sa vedem cum facem
la 26.03.2011, 18:33
la 26.03.2011, 18:34
mona..daa
apoi mult sange..mult..mult...rauri rauri.....

moa...biata mea reteta))))
la 26.03.2011, 18:36
http://www.trilulilu.ro/popicarul69/89b891cdcb0c0f asta se potriveste cu avatarul tau
la 26.03.2011, 18:36
la 26.03.2011, 18:36
Miha
la 26.03.2011, 18:48
Maruntica in ie , asa bine gateste ?

Si ptr tine , Gabitz
la 26.03.2011, 19:08
arata super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking