Ingrediente
- 500 g pulpa de porc
- 400 g rosii in conserva
- 5 catei de usturoi
- oregano
- sare, piper
Mod de preparare
Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza, dupa care se asaza intr-o tava cu 4-5 linguri de apa. Se introduce recipientul la cuptor pentru circa 25 de minute, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti.
Rosile din conserva le taiem marunt,le curatam de coaja si le calim putin intr-o tigaie cu putin ulei de masline.Se adauga usturoiul feliute, oregano si o cescuta de apa, apoi se toarna peste carnea rumenita si se mai lasa la cuptor inca 20 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|