Pulpa de porc in foi de varza

Postat de Bunica in Mezel de casa
6 Feb 2015 | 5887 vizualizari
Pulpa de porc in foi de varza

Pulpa de porc in foi de varza am vazut-o la Mihaela63.Mi s-a parut interesant preparatul.Si cum aveam in congelator o bucata de pulpa de la porc de tara,am purces la preparat.Nu-mi pare rau.Este delicios preparatul!

Ingrediente

  • o bucata pulpa de porc(cam 1 kg.)
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 foi mari de varza murata

Mod de preparare

Pune untura intr-un castron si amesteca bine cu condimentele.
Bucata de pulpa de porc spalata,uscata unge-o cu untura condimentata.

Imbrac-o bine cu frunzele de varza.

Ia un vas ceramic ,care a stat plin cu apa 20 minute si pune pulpa in el.

Da vasul acoperit la cuptor pentru o ora.

Scoate vasul din cuptor ,ia frunzele de varza si introduce-l in cuptor fara capac, pentru a se rumeni carnea.

Serveste alaturi de garnitura ,dar si fara .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Postat de autodiag

Sarmale cu carne tocata de porc in foi de varza acra

Varza se lasa de seara la desarat in apa. A doua zi, se pregateste pentru sarmale, taind-o in bucati potrivite. Se pastreaza o foaie intreaga. Pulpa de porc afumata se taie bucatele si se...

Citeste continuarea

Varza cu carne de porc la tuci

Postat de Ksenya

Varza cu carne de porc la tuci

Intr-o oala   de tuci, punem uleiul   la incins, cand s-a incalzit suficient adaugam   carnea si o rumenim. Cand este gata o scoatem separat intr-un castron. Adaugam ceapa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2015, 13:44
Am sosit! Ma pot servi?
la 06.02.2015, 13:49
E nu ca ma nervzi si acum ma urc in tren si vin la usa ta.....
la 06.02.2015, 13:56
buna buna
la 06.02.2015, 14:02
Ce bunătate!
la 06.02.2015, 14:03
sigur este gustoasa

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking