Pulpa de porc in sos de vin rosu

Postat de rocsi_1612 in Porc
10 Mai 2011 | 4843 vizualizari
Pulpa de porc in sos de vin rosu

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de porc degresata si dezosata
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 canita vin rosu
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Pulpa de porc o spalam bine si o taiem bucati.

intr-o oala punem apa ,iar cand aceasta fierbe dam drumul la carne.

curatam ceapa si o taiem in patru.

morcovul il curatam si il taiem tot in patru.

punem si legumele impreuna cu carnea la fiert,pana ce carnea este bine patrunsa.

rosiile le pasam .

ceapa si morcovul fiert le dam fie pe razatoarea mica,fie in blender.

intr-o tigaie  punem uleiul.

adaugam ceapa si morcovul maruntite si le tragem 1 minut in ulei.

apoi punem si rosiile,si putina zeama,din cea in care ati fiert carnea.

lasam sa dea cateva clocote,cat sa se ingroase putin.

 punem si vinul si mai lasam sa fiarba 1 minut.

turnam carnea in sos,totodata adaugand si usturoiul curatat si pisat.

lasam pe foc maxim 5 minute,apoi inchidem aragazul.

lasam sa se racoreasca putin,apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bame cu carne de porc

Postat de panacris

Bame cu carne de porc

Ceapa și usturoiul verde se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în ulei de rapiță cu puțină apă, cât să le acopere, cca. 10 minute la foc mediu, până ce...

Citeste continuarea

Tochitura in sos de vin

Postat de Patricia_Iordache_79

Tochitura in sos de vin

Taiem carnea in bucati potrivite. La fel procedam si cu slaninuta afumata. Scarita o taiem pe langa os si o lasam bucati mari. Tocam usturoiul verde si ceapa. Intr-un vas (de preferinta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2011, 20:04
la 10.05.2011, 20:08
prezent la masa
la 10.05.2011, 20:23
la 10.05.2011, 20:26
papa bun ai facut
la 10.05.2011, 20:27
cred ca-i bun tare

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking