Ingrediente
- 1,200 kg pulpa de porc
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper macinat
- 1 lingurita boia de ardei iute
- 1 lingurita condimente pentru fiptura de porc
- 1 foaie dafin
- 100 ml. vin alb
Mod de preparare
Toate condimentele uscate le-am pus intr-un bol si le-am amestecat.
Pulpa de porc am spalat-o, uscat-o cu servetele de hartie.
Am presarat condimentele peste carne si am "mangaiat-o" bine pe ambele parti.
Carnea bine condimentata, am asezat-o in vasul CROCK-POT alaturi de foaia de dafin si vinul alb.
Programat aparatul pe functia HIGH si am lasat timp de 4 ore.
La expirarea timpului am avut o friptura frumos rumenita, o bunatate!
Se serveste alaturi de salata de varza sau o salata pe care o doriti.
Eu nu am vrut garnitura, dar puteti servi cu garnitura dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|