Ingrediente
- 600 gr pulpa de porc
- 2 ardei grasi
- 2 bucati ceapa rosie
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper macinat cu usturoi
- boia dulce/iute
- cimbru uscat
- maghiran uscat
- 150 ml apa
Mod de preparare
Taiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea.
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.
Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora.
Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|