4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Ingrediente
Mod de preparareTaiem carnea in felii mai grosute. Adaugam condimentele si masam bine carnea. Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi. Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade C, pentru o ora. Cand aparatul este pregatit, punem carnea in vas, apoi legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata. Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de gurita_ta2005
Aripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot . Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa...
Citeste continuareaPostat de CulinaryRainbow
Am așezat carnea pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 4,7 l digital am tăiat ardeiul, ciupercile și prazul tije și le-am așezat deasupra. Am ras morcovul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|