Pulpa de pui cu cartofi copti

Postat de Larisel in Pui
27 Aug 2014 | 2626 vizualizari
Pulpa de pui cu cartofi copti

De curand am primit cadou o tigaie dry cooker, de care m-am apropiat foarte repede, am facut de toate in ea pana si porumb copt :)) Cartofii copti in aceasta tigaie sunt absolut geniali, deja i-am facut de peste 5 ori

Ingrediente

  • doua pulpe superioare de pui
  • 4 cartofi medii
  • sare
  • piper
  • branza

Mod de preparare

Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea.

Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute. 

Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in coaja, pe pat de sare.

Verificam din cand in cand, aproape de final, despicam cartofii si ii lasam sa se rumeasca un pic(noi nu am mai avut rabdare, dar dumneavoastra asa sa faceti :D )

Asezam in farfurie carnita, iar peste cartofi punem branza(de orice fel aveti sau cascaval). Se poate pune chiar si smanatana sau usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi copti cu carne

Postat de Jymy

Cartofi copti cu carne

Carnea se spala si taie in cuburi mici. Optional (datorita timpilor diferiti de gatire) pulpa de porc se rumeneste usor inainte. Se asaza intr-un vas de yena incapator cuburile de carne,...

Citeste continuarea

Piureu de cartofi copti cu friptura de pui

Postat de Sim0naWorld

Piureu de cartofi copti cu friptura de pui

Carnea de pui am innabusit-o ptr 1 ora... mi-am dorit carnea foarte frageda. Pe la jumatatea timpul am pus cateii de usturoi, lasandu-i pana s-au inmuiat, apoi i-am indepartat. Cartofii mici...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2014, 22:34
bun
la 28.08.2014, 09:21
la 28.08.2014, 10:36
E minunata aceasta tigaie!Pregatesti totul rapid si fara grasime
la 28.08.2014, 11:04
la 28.08.2014, 11:52

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking