Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- 1 morcov dat pe razatoare
- cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete
- 150 g de carne tocata de porc
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 2 oua
- 2 linguri de masline rondele
- 100 g ciuperci tocate cubulete
- 120 g cascaval dat pe razatoare
- 1/2 legatura de patrunjel taiat marunt
- 1/2 lingurita de cimbru uscat
- 1/2 lingurita de boia dulce
- putin ulei
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul.
Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra, intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.
Dupa ce au stat cca. o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.
Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|