Ingrediente
- 1 Kg pulpe inferioare -de gaina, cocos
- 4 catei usturoi
- 1/2 lingurita oregano amestecat cu busuioc , uscate si maruntite
- boia rosie afumata de ardei
- 8 ciuperci champignon
- 100 gr cascaval
Pt salata : salata verde , ceapa rosie , castraveti , ridichi
- sare
- piper
- ulei
- zeama lamaie
Mod de preparare
- Carnea de pasare se curata, se spala bine.
- Usturoiul se curata si se piseaza.
- Sarati carnea si amestecati cu usturoi, boia, piper si mirodenii.
- Lasati sa se odihneasca pulpele asezonate macar doua ore la rece.
- Am pus carnea intr-o tava si am setacuptorul pentru programul carne pui.
- Pentru noi a fost suficienta grasimea eliberata de carnea de pasare si nu am mai folosit ulei.
- Am curatat si am taiat ciupercile in patru in partea de catre codita.
- Ciupercile au fost asezonate cu aceleasi condimente ca si carnea.
- Cu 10 minute inainte de terminarea programului de coacere am asezat ciupercile printre ciocanelele de pui.
- Deasupra la fiecare ciupercuta am pus cate o bucatica de cascaval si le-am pulverizat, fin cu putin ulei.
- Se curata si se spala legumele pentru salata. Feliati, taiati legumele dupa bunul plac. Preparati o salata din legume. Sarati si acriti cu zeama de lamaie.
- Gustati carnita si daca este necesar mai sarati.
- Serviti pulpele calde insotite de ciuperci si salata.
- Langa carnea coapta se poate servi salata preferata.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ciuperci si salata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
|