Pulpe de cocos la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
11 Iun 2015 | 4536 vizualizari
Pulpe de cocos la  Multicooker

Ajutorul meu de nadejde pe acest timp canicular, pe langa oala sub presiune, este aparatul de gatit Multicooker Philips. Un ajutor silentios care nu ,,imprastie '' multa caldura in jur. In plus mancarea preparata in el este delicioasa.

Ingrediente

  • 1kg carne cocos [ 2pulpe inferioare si una superioara}
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • 4 cepe verzi
  • 4 usturoi verde
  • 2 rosii
  • 1 legatura mica frunze telina
  • 1 legatura mica frunze patrunjel
  • 1 lingurita boia rosie de ardei

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati carnea de cocos.
  2. Spalati, curatai si tocati ceapa, usturoiul, ardeiul si telina .
  3. Se pune in cuva aparatului carnea, apa, vinul, uleiul, sarea, boiaua, ceapa si usturoiul tocate.
  4. Se seteaza pe functia fierbere 30 minute .
  5. Dupa 30 minute setati functia Stew si adugati rosiile tocate si telina tocata .
  6. Spre sfarsit verificati din cand in cand ca lichidul sa nu scada prea mult .
  7. Este gata cand lichidul a scazut si se formeaza un sos consistent .
  8. Serviti carnea de cocos presarata cu verdeata si garnitura /salata preferata .
  9. Noi am servit cu garnitura de orez si salata de castraveti .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de cocos la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de Königsberg

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de Königsberg

Reteta de chiftelute o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-de-pui-imbulinate-46796.html   Pentru sos: Se pune untul intr-o tigaie,se adauga si faina sa se...

Citeste continuarea

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Postat de susu

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite cu o greutate sa se scurga de zeama. Se scurg dupa care se trag putin in tigaie sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2015, 00:09
delicioase
la 11.06.2015, 00:09
Tu nu dormi la ora asta ?
la 11.06.2015, 00:25
inca nu,acuma am scos de la cuptor mancarea
la 11.06.2015, 00:27
Stiu sigur ca este foarte bun ce ai gatit tu acolo !!!!
la 11.06.2015, 00:28
penne cu carne tocata si cascaval

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking