Pulpe de curca cu miere si portocale - reteta nr. 500
Postat de mihaelar63 in Curcan 4 Ian 2014 | 5478 vizualizari
M-am gandit ca de-a 500 oara sa va servesc cu niste pulpe de curca fragede si delicioase !!! Toata lumea vorbeste doar de curcan in sus si in jos. Am intrebat si eu pe cei ce stiu si am aflat ca curca este mai putin atoasa si mai frageda. Am avut si de ales dar si curca fost crescuta sanatos la curte cu cereale.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (43)
la 04.01.2014, 12:11
La cat mai multe retete minunate!
la 04.01.2014, 12:12
ce bunee
la 04.01.2014, 12:13
bune
la 04.01.2014, 12:21
O bunatate!!! Si ce rumena!!
la 04.01.2014, 12:30
Multumesc dragilor
Simo rumene ca mine )))
la 04.01.2014, 12:34
Ce bine arata
la 04.01.2014, 12:37
Mai bine rumene decat galbejite
la 04.01.2014, 12:59
Buneeee maninci o bucatai si te-ai saturat lacit mai multe retete gustoase si colorate
la 04.01.2014, 14:07
Fara culori nu are farmec papica
la 04.01.2014, 14:32
Mihaela au iesit pulpele de curca rumene,frumoase si cred ca au fost minunate la gust la cat mai multe retete bune
la 04.01.2014, 14:48
Elena sotul meu face fitze la retete noi inedite . Finul faqra sa stie asa ceva s-a scapat ca am pus miere . Una si buna domnul meu ca am stricat bunatate de curcan . Dupa ce a gustat nu se mai putea opri
la 04.01.2014, 14:56
hmmm ce aromat e!
la 04.01.2014, 15:31
ce aromate si rumene sunt..delicioase.
la 04.01.2014, 16:24
eu nu mananc curcan, dar te felicit pentru felul cum le-ai pregatit
felicitari pentru atatea retete gustoase si frumoase
COMENTEAZA