Ingrediente
- 2 buc pulpe de curcan
- sare, piper, boia
- condimente pentru pui
- 4 lg ulei
- 4 cartofi
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 50 ml apa
- legume congelate (sau si mai bine legume proaspete)
- 50 g unt
Mod de preparare
Se spala pulpele apoi se lasa sa se scurga. Se sterg si cu prosoape de hartie apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se lasa deoparte.
Se curata cartofii si morcovul, se spala apoi se taie in felii respectiv rondele.
Se toarna in vasul aparatului slow cooker Crock-Pot uleiul apoi se pun cartofii, iar deasupra se pun rondele de morcovi. Se sareaza si se pipareaza usor. Se asaza pulpele de curcan deasupra, se pune usturoiul, se mai presara condimente pentru pui apoi se toarna cei 50 ml apa. Se pune capacul si se seteaza aparatul pe functia High pentru 2 ore si jumatate.
Spre final se pregatesc si legumele congelate. Se pun sa fiarba in apa clocotita sarata timp de 5 minute. Se scurg de apa si se pun apoi intr-o tigaie in care s-a pus untul sa se topeasca. Se mai lasa 2-3 minute dupa care se poate monta farfuria.
Se asaza pe o farfurie legume din tigaie si cartofi cu morcovi gatite in aparat. Alaturi se pune o bucata de pulpa si se serveste cu mare pofta,
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|