Ingrediente
- 2 pulpe de curcan,
- 5 cartofi,
- 1 morcov,
- ciuperci champignon, după gust,
- 120 g mazăre congelată,
- 200 ml vin alb,
- 500 ml apă,
- Ulei,
- 1 lingură mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce, coriandru
Mod de preparare
Se desfac pulpele de curcan de pe oase, astfel încât să le mărim suprafața de lucru, se așază într-o tavă pentru friptură, în care am pus un strat subțire de ulei.
Se curăță și se spală legumele. Se taie cartofii, cuburi mari, morcovul - rondele, ciupercile în jumătăți. Se mai adaugă în tavă mazărea, vinul, apa, mirodeniile preferate, dar și portocala.
Se dau la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox o oră şi jumătate, având grijă să întoarcem carnea la jumătatea timpului, pentru a se rumeni frumos.
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/11/pulpe-de-curcan-cu-portocala-si-legume.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu portocala si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|