Snitel crocant cu tarate de ovaz

Postat de Ela68 in Curcan
15 Feb 2018 | 4857 vizualizari
Snitel crocant cu tarate de ovaz

reteta cu dragoste ! Pentru cei ce doresc sa manance sanatos, propun astazi snitele din carne de curcan, preparate la cuptor. In amestecul de condimente puteti adauga sau elimina din cele existente, in functie de gustul dorit.

Ingrediente

  • 2 pulpe medii de curcan dezosate, fara piele
  • 2 oua
  • 3. linguri tarate de ovaz
  • 3 linguri seminte de susan
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • sare

Mod de preparare

1. Amestecati condimentele cu taratele de ovaz.
2. Taiati fasii carnea, dati-o cu sare si treceti-o prin ou batut, apoi prin amestecul de condimente.
3. Asezati intr-o tava o folie de copt, puneti snitelele si coaceti in cuptorul preincalzit cam 40-50 minute, la 180 grade C.
4. Le puteti servi servi simple sau cu sos Tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Gulas din carne de curcan

Postat de Ela68

Gulas din carne de curcan

1. Ceapa alba si rosie se taie solzisori, se da cu sare si se pune la calit in ulei. Adaugam si morcovul ras pe razatoarea cu gauri mari. Lasam trei patru minute pana ce se inmoaie ceapa ( eu n-o...

Citeste continuarea

Ciulama de curcan cu bureti de roua

Postat de mihaelar63

Ciulama de curcan cu bureti de roua

Ceapa si usturoiul se calesc usor in untul topit . Se aduga faina aba, se amesteca si se dilueaza sosul cu lapte si putina apa. Sarati si adugati pieptul de curcan taiat fasii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2018, 12:19
Bravo . Imi place !!! Si eu coc tot ce prind . Nu mai prajesc
Recent sunt in mare dragoste cu boabele de ovaz in ciorba inlocuiesc orezul si sunt foarte gustoase
la 15.02.2018, 12:51
Delicios!
la 15.02.2018, 12:55
Aici la furaje nu-i de mine....dar arata bine...
la 15.02.2018, 13:55
la 15.02.2018, 14:20
Arata bine si vreau sa pap

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking