Snitel crocant cu tarate de ovaz

Postat de Ela68 in Curcan
15 Feb 2018 | 4867 vizualizari
Snitel crocant cu tarate de ovaz

reteta cu dragoste ! Pentru cei ce doresc sa manance sanatos, propun astazi snitele din carne de curcan, preparate la cuptor. In amestecul de condimente puteti adauga sau elimina din cele existente, in functie de gustul dorit.

Ingrediente

  • 2 pulpe medii de curcan dezosate, fara piele
  • 2 oua
  • 3. linguri tarate de ovaz
  • 3 linguri seminte de susan
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • sare

Mod de preparare

1. Amestecati condimentele cu taratele de ovaz.
2. Taiati fasii carnea, dati-o cu sare si treceti-o prin ou batut, apoi prin amestecul de condimente.
3. Asezati intr-o tava o folie de copt, puneti snitelele si coaceti in cuptorul preincalzit cam 40-50 minute, la 180 grade C.
4. Le puteti servi servi simple sau cu sos Tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant cu tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de curcan cu legume si sos de rosii

Postat de mirela0911

Friptura de curcan cu legume si sos de rosii

Se spala bine pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa, apoi se taie in bucati potrivite (dupa preferinte). Se condimenteaza cu sare, piper, boia, condimente si se amesteca bine cu putin...

Citeste continuarea

Reteta de piftie de curcan

Postat de vasimur

Reteta de piftie de curcan

Iata cum se prepara Reteta de piftie de curcan După ce carnea de curcan s-a decongelat, am pus-o să stea în apă rece, mai bine de o jumătate de oră, ca să se elimine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2018, 12:19
Bravo . Imi place !!! Si eu coc tot ce prind . Nu mai prajesc
Recent sunt in mare dragoste cu boabele de ovaz in ciorba inlocuiesc orezul si sunt foarte gustoase
la 15.02.2018, 12:51
Delicios!
la 15.02.2018, 12:55
Aici la furaje nu-i de mine....dar arata bine...
la 15.02.2018, 13:55
la 15.02.2018, 14:20
Arata bine si vreau sa pap

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking