Ingrediente
- 2 pulpe de curcan
- 1 portocala
- 1/2lingurita tarhon uscat
- 3 morcovi
- 150 ml vin alb
- 150 ml apa
- ulei de masline
- 50 g unt
- 3 catei de usturoi
- sare/piper/putin ghimbir
Mod de preparare
Untul se pune intr-o tigaie impreuna cu tarhonul uscat si coaja rasa de la portocala.
In tava se pun morcovii taiati fasii,punem pulpele de curcan deasupra,le crestam si le ungem cu sosul de unt.
Portocala se taie felii si se pune in tava pe langa pulpe.
Stropim cu ulei de masline,punem apa si vinul in tava,presaram condimentele si taiem usturoiul in doua si punem in tava.Un catel un taiem feliute si il aranjam peste pulpele de curcan.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 40 minute la 180 de grade.
Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana se rumenesc putin pulpele.
Cand le servim se ia din sosul format in tava si se pune deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu tarhon si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (42)
|