Pulpe de curcan umplute

Postat de laylalala in Curcan
1 Ian 2012 | 4819 vizualizari
Pulpe de curcan umplute

Ingrediente

  • 4 pulpe de curcan, dezosate
  • sare&piper
  • 200 gr unt
  •  2 cepe
  • 200 gr alune de padure
  • 200 gr caise uscate, tocate
  • 150 gr pesmet
  • 3 oua, batute
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  •  coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare

1.       Incinge cuptorul la 180°C.

2.       Incinge intr-o tigaie 100 gr unt. Adauga ceapa si caleste-o 3 minute, amestecand. Adauga alunele de padure si prajeste-le 5 minute, amestecand. Intr-un vas pune alunele cu ceapa,caisele, pesmetul, ouale, patrunjelul, coaja de lamiae si sare&piper,dupa gust.

3.       Sareaza si pipereaza pulpele pe ambele parti apoi umplele cu compozitia preparata si ruleaza-le.Pune rulourile intr-o tava de copt si stropestele cu 100 gr unt topit.Da-le la cuptor 1 ora, intorcandu-le din cand in cand. Serveste-le cu sos de afine si cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui umplute

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui umplute

Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare. Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul...

Citeste continuarea

Pulpe de curcan umplute cu ficatei

Postat de Sidy

Pulpe de curcan umplute cu ficatei

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2012, 09:06
delicioase
la 01.01.2012, 12:48
Ce bunatateeee La multi ani!!
la 01.01.2012, 13:32
aspectuoase si bune
la 01.01.2012, 15:38
multumesc
La multi ani si multa sanatate !
la 01.01.2012, 19:01
Bune bune!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking