Ingrediente
- 2 pulpe de gaina
- 2 aripi
- 2 linguri ulei
- 1 borcan cu gogosari in sos de rosii
- 1 legatura de usturoi verde
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Spala pulpele si aripile.
Taie pulpele in doua.
Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde.
Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos de rosii, uleiul si sarea + piper dupa gust.
Pune vasul in aparat, seteaza programul High, acopera vasul si lasa-l la facut timp de 2,30 h.
N-am stiut cat de batrana era gaina si n-am vrut sa risc sa fie carnea tare.
A iesit carnea frageda si foarte gustoasa.
Am sau mai bine zis au servit cu salata de varza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina in sos de rosii cu gogosari la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|