Pulpe de ied la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Oaie
4 Mai 2013 | 24815 vizualizari

Pentru prima data am pregatit ied. Eu sincera sa fiu nu mananc nici miel, nici ied dar daca tot am primit niste carnita trebuia pregatita. Am ales sa fac la tava, bine condimentata, rumena iar ca si aspect imi place cum a iesit, acum astept sa guste maine ai mei sa vedem daca le place desi ei spun ca e foarte buna numai privind-o. Vreau sa va urez sa aveti un Paste fericit, Lumina Sfanta sa coboare in sufletele si casele voastre, sa aveti sanatate, bucurii si multe impliniri!

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 05.05.2013, 19:03
Cookie multumesc
la 05.05.2013, 19:04
Simona unii zic ca e mai dulce putin canrea decat cea de miel, mai buna si mai sanatoasa, acum nu stiu ce sa iti zic. Daca iti place carnea d emiel inseamna ca poti incerca si de ied
la 05.05.2013, 19:04
Multumesc Dey
la 05.05.2013, 19:04
Dia iti multumesc
la 06.05.2013, 08:42
tare bine arata friptura ta Rocsy
eu nu mananc miel, ied am mancat o singura data la gratar si a fost bun.
la 06.05.2013, 10:45
Multumesc mult Diana
la 06.05.2013, 12:04
la 06.05.2013, 12:34
Mena
la 06.05.2013, 14:03
fain arata
la 06.05.2013, 22:50
Lau multumesc
la 09.05.2013, 21:28
ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking