Pulpe de ied la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Oaie
4 Mai 2013 | 24943 vizualizari

Pentru prima data am pregatit ied. Eu sincera sa fiu nu mananc nici miel, nici ied dar daca tot am primit niste carnita trebuia pregatita. Am ales sa fac la tava, bine condimentata, rumena iar ca si aspect imi place cum a iesit, acum astept sa guste maine ai mei sa vedem daca le place desi ei spun ca e foarte buna numai privind-o. Vreau sa va urez sa aveti un Paste fericit, Lumina Sfanta sa coboare in sufletele si casele voastre, sa aveti sanatate, bucurii si multe impliniri!

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 04.05.2013, 20:26
la 04.05.2013, 20:26
la 04.05.2013, 20:29
ce bine arata!vin si eu la masa
la 04.05.2013, 20:29
la 04.05.2013, 20:39
friptura arata minunat si sigur ai tai vor fi incantati... Paste fericit si tie, draga Rocsi!
la 04.05.2013, 20:42
Delicioasa Paste Fericit si tie fata draga
la 04.05.2013, 20:44
Bunaciune !
la 04.05.2013, 21:02
Si eu vreau o portie!!!
la 04.05.2013, 21:11
Te pricepi la gatit Rocs mic si drag! Paste fericit!
la 04.05.2013, 21:12
Este bun iedul si eu tot ied am facut anul asta. Paste fericit!!!
la 04.05.2013, 21:15
Deci cu friptura sunt asigurata vin la tine
la 04.05.2013, 21:17
N-am mancat niciodata ied, dar imi place cum arata la tine!
la 04.05.2013, 21:22
nici eu nu mananc, dar tare bine arata si cred ca as gusta
la 04.05.2013, 21:25
la 04.05.2013, 21:28
ce fain arata! Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking