Pulpe de ied la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Oaie
4 Mai 2013 | 24959 vizualizari

Pentru prima data am pregatit ied. Eu sincera sa fiu nu mananc nici miel, nici ied dar daca tot am primit niste carnita trebuia pregatita. Am ales sa fac la tava, bine condimentata, rumena iar ca si aspect imi place cum a iesit, acum astept sa guste maine ai mei sa vedem daca le place desi ei spun ca e foarte buna numai privind-o. Vreau sa va urez sa aveti un Paste fericit, Lumina Sfanta sa coboare in sufletele si casele voastre, sa aveti sanatate, bucurii si multe impliniri!

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 05.05.2013, 18:59
Multumesc mult lavinia. Paste fericit!
la 05.05.2013, 19:00
Cu drag Camelia
la 05.05.2013, 19:00
Incerc si eu Ruxy atat cat pot. Paste fericit
la 05.05.2013, 19:00
Multumesc Simona . Paste fericit!
la 05.05.2013, 19:01
Ica eu te astept
la 05.05.2013, 19:01
Merisor multumesc mult
la 05.05.2013, 19:01
Timea eu nu mananc nici daca ma plateste cineva
la 05.05.2013, 19:01
Vladimir
la 05.05.2013, 19:01
Liliana multumesc
la 05.05.2013, 19:02
Roxana multumesc
la 05.05.2013, 19:02
Eduard multumesc
la 05.05.2013, 19:02
Gaby multumesc mult
la 05.05.2013, 19:02
Ela
la 05.05.2013, 19:02
Iti multumesc Daria
la 05.05.2013, 19:03
Multumesc Laura

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking