Ingrediente
-
- Pulpe de iepure – 4 buc
- Pastaie de vanilie – 1 buc
- Ienibahar – 6-7 boabe zdrobite
- Usturoi – 4 catei
- Salote – 2 buc
- Ulei de masline – 3 linguri
- Piper boabe – 1/2 lingurita
- Miere – 1 lingura
- Vin roze – 50 ml
- Fresh de la 2 portocale
- Ciuperci – 8 bucati, mai mari
- Sare dupa gust
Mod de preparare
-
Zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar;
-
Ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de masline si asezonati-le cu ienibahar, sare si piper;
-
Taiati usturoiul pe jumatate, pe lungime, si salotele cuburi potrivite;
-
Pastaia de vanilie taiati-o pe jumatate, pe lungime;
-
Adaugati toate ingredientele in Crock Pot, setati-l pe programul "low" si timpul de 3 ore si 30 min;
-
Spalati bine ciupercile si nu le decojiti;
-
Picurati ulei de masline (cca 1 lingura), sare si puneti-le pe gratar, prima data cu fata in jos;
-
Intoarceti-le in momentul in care s-au rumenit si serviti-le cu iepurele;
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure la CrockPot, cu ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|