Pulpe de pui cu bambus si ardei

Postat de Sylvia in Pui
6 Oct 2010 | 6447 vizualizari

Imi era dor de o mancare chinezeasca asa ca pornind de la cutia de bambus gasita in camara am facut repede acest fel de mancare. Ce imi place la bucataria chinezeasca dincolo de arome si amestecul de culori este ca totul se face repede, in 15-20 de minute este gata si un platou mai complicat si asta e mare lucru zic eu.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 07.10.2010, 08:14
minunata reteta! ai drreptate Sylvia se face repde mancarea chinezeasca si e deicioasa, si mie imi place mult !
la 07.10.2010, 11:22
yummy
la 07.10.2010, 16:15
Si eu vreau! stii ca sun fan
la 24.10.2010, 13:42
Arata foarte bine mancarea, cred ca a fost si foarte gustoasa

Am si eu o intrebare: unde ai gasit bambus? Eu m-am uitat prin toate hypermarket-urile (Cluj-Napoca) insa nu am gasit decat amestec cu alte legume congelate.
la 24.10.2010, 13:44
Scuze, acum am vazut ca traiesti in Franta
la 25.10.2010, 20:11
Bubulina in Cluj am inteles ca la Selgros este eu am luat o data de la Metro. Sper sa gasesti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking