4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Cui nu ii plac pulpele de pui cu cartofi la cuptor?Am imbunatatit putin gustul cu niste cascaval care imi prisosea si am obtinut un pranz delicios.
Ingrediente
Mod de preparareCondimentam pulpele de pui cu condimente de pui dupa preferinta (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia). Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi potrivite. Turnam uleiul intr-o tava. Asezam cartofii asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Asezam creanga de rozmarin deasupra, apoi asezam pulpele. Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 35-40 de minute. Scoatem folia si presaram deasupra cascavalul ras. Lasam pana se rumeneste frumos. Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de oanapl
Tai pulpele de pui în cubulețe, le condimentezi cu sare, piper negru proaspăt măcinat, usturoi granulat și boia dulce de ardei. Stropești cu ulei de măsline și amesteci bine cu...
Citeste continuareaPostat de Meea
Pulpe de pui: Tăiem pentru fiecare pulpe câteva buzunărașe pe care le umplem cu felii de cașcaval. Pentru a prepara sosul, amestecăm toate ingredientele într-un...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|