Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

Postat de mirela0911 in Pui
11 Mai 2012 | 4596 vizualizari
Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor

Doar atat: delicioase!!!

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • curmale
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper, ulei
  • 1/2 cana supa de legume
  • 1/2 cana vin alb

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-o tava. Se curata usturoiul si se taie in doua. Se aseaza printre pulpe. Se toarna peste ele 2-3 lg ulei.

Cartofii se curata si se taie bucati potrivite. Morcovii si ceapa verde se curata si se taie rondele. Se aseaza peste pulpe toate legumele inclusiv ardeiul gras taiat fasii. Se pun si cateva curmale. Se sareaza si se toarna supa impreuna cu vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pt. cca 30 minute.

Se scoate folia iar carnea se ia si se pune deasupra legumelor. Se da din nou la cuptor pana se rumenesc frumos. Din cand in cand pulpele se stropesc cu sosul din tava. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si curmale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Souvlaki cu piept de pui

Postat de eumimi

Souvlaki cu piept de pui

Pieptul de pui se taie cubulete potrivite si aproximativ egale, care vor fi puse pe betele pentru frigarui. Daca doriti puteti adauga si ardei, eu am facut cateva cu ardei si cateva fara. Se...

Citeste continuarea

Copanele de pui cu ciuperci umplute

Postat de AnyCostescu

Copanele de pui cu ciuperci umplute

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2012, 19:31
la 11.05.2012, 19:35
la 11.05.2012, 19:55
si tu Mirelo ai venit cu pulpe delicioase?
si cata culoare in farfurie
la 11.05.2012, 20:15
ce buna este..
la 11.05.2012, 21:00
o bunatate!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking