Pulpe de pui cu legume in vas roman

Postat de Sim0naWorld in Pui
3 Apr 2012 | 3974 vizualizari
Pulpe de pui cu legume in vas roman

Ingrediente

  • 12 pulpe pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 4 morcovi potriviti
  • 5 cartofi
  • 3 rosii coapte
  • 200 g mazare congelata
  • ulei de masline
  • sare, piper, delikat

Mod de preparare

Vasul l-am umplut cu apa si partea de jos dar si capacul si l-am lasat 30 min.

Intre timp am pregatit legumele, le-am curatat si spalat, le-am taiat bucati (ardeiul), rondele (morcovii) si cuburi (cartofii, pastarnacul si telina).

Pulpe le-am spalat si le-am uscat pe un servet.

Dupa 30 de minute, am aruncat apa din vas, apoi am pus putin ulei si jumatate din legume.

Am asezat pulpele, apoi am condimentat cu delikat, sare si piper. Deasupra am pus rosiile si restul de legume. Am pus si o cescuta de apa.

Am dat vasul acoperit la cuptor pentru 1 ora. Apoi am scos pulpele deasupra si le-am mai lasat la cuptor pentru jumatate de ora, fara capac. 

Si a iesit... asta! Noi am servit cu salata de rosii. O bunatate!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf cu carne de pui in vas roman

Postat de medioto59

Pilaf cu carne de pui in vas roman

Pieptul de pui se taie in bucati mai maricele iar pulpele se taie in doua.Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.Se spumeaza din cand in cand iar cand carnea este aproape fiarta se adauga...

Citeste continuarea

Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume

Postat de Sylvia

Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume

 Preparare: se spala, curata si taie legumele si se aseaza in vasul roman .   Peste ele se aseaza pulpele de pui. Condimentam totul cu sare si piper (eu am un amestec de trei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2012, 22:32
place
la 03.04.2012, 22:34
ce "pestacol" in farfurie
la 03.04.2012, 22:45
foarte frumos arata
la 03.04.2012, 22:53
Ma faci sa-mi fie foame la ora asta buna papa
la 03.04.2012, 23:06
buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking