Ingrediente
- 5 pulpe dezosate
- 200 g mix de legume congelate
- 1/2 ceapa potrivita sau o ceapa mica
- 2 morcovi mari
- 1 lingura zahar brun
- 1 lingura miere
- 2 linguri unt
- menta
- sare si piper
- 1 lingurita sos soia
- ulei pentru prajit
- 1 lingura parmezan ras
Mod de preparare
Incepeti cu caramelizarea morcovilor. Morcovii, curatati si spalati, se taie rondele si si fierb in apa cu sare. Dupa ce apa a dat in clocot, adaugati rondelele de morcovi si mai lasati 2-3 minute. intr-o tigaie puneti untul, mierea si zaharul. Cand acestea ajung la punctul de fierbere puneti morcovul si amestecati energic cu o spatula de lemn/plastic. Lasati morcovii in tigaie pana se caramelizeaza usor, dar cu grija sa nu se arda. Ii scoateti din tigaie si presarati deaspura menta maruntita.
Puiul, condimentat cu sare si piper, se prajeste pe ambele parti.
Legumele se calesc impreuna cu ceapa. Cand se inmoaie suficient adaugati sosul de soia si mai lasati cateva minute.
Se serveste cu parmezan ras deaspura.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si morcov caramelizat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|