Ingrediente
- 2 pulpe de pui intregi
- 2 morcovi mai maricei
- 3-4 cartofi
- 2 catei d eusturoi
- cateva fire de sparanghel
- patrunjel si marar verde
- rozmarin si salvie
- sare, piper, curry
Mod de preparare
Pulpele se spala, eu le-am curatat de pielita, ca sotul nu gagreeaza piela, si le-am pus la fiert cu apa si sare cam 15-20 minute. Le-am spumuit bine. Le-am scurs apoi si le-am pus intr-o cratia cu putin ulei si 2 catei de usturoi, curry, sare, piper si o cescuta de apa si le-am lasat sub capac pana s-au facut.
Morcovii si cartofii i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert in apa sarata. Sparanghelul la fel, l-am pus la fiert. le-am lasat sa fiarba cam pe 3 sferturi apoi i-am scurs, morcovii i-am taiat rondele, cartofii cuburi si sparanghelul l-am lasat intreg
Intr-o cratita am pus ulei de porumb la incins si am pus pe rand cartofii, intai, i-am lasat sa prinda un pic de crusta, apoi i-am pus intr-un bol si am presarat putin piper si sare, patrunjel si marar verde. Apoi morcovii rondele i-a sotat cu putin rozmarin, salvie , piper si sare. Si sparanghelul la fel.
Am mai adaugat peste carnita 2 linguri de sos de rosii, busuioc si ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|