Ingrediente
- Am folosit:
- 5-6 pulpe fara os
- apa de flori de portocal,
- sos soia,
- crema de otet balsamic
- curry,
- fulgi de ardei iuti
- ulei de masline,
- menta
- Pentru paste:
- apa cu sare,
- usturoi
- paste,
- smantana
- susan negru,
- busuioc
Mod de preparare
Pulpele spalate bine le-am pus intr-un castron la marinat cateva minute in apa de flori de portocal,sos soia,curry,crema de otet balsamic,menta si fulgi de ardei. Le-am lasat cam 10 minute pentru ca nu aveam mai mult timp la dispozitie,dar le puteti lasa si mai mult. Dupa ce s-au marinat le-am pus intr-un vas de sticla rezistent la temperaturi inalte si am adaugat peste ele si marinata in care au stat,iar deasupra am pus putin ulei de masline si le-am dat la cuptor la foc mediu cam 30 minute pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.
Intr-o oala am pus apa la foc si sare,iar cand apa a dat in clocot am pus pastele si le-am fiert cu 1 minut mai putin decat scria pe ambalaj.
Intr-o tigaie am pus ulei de masline,usturoiul tocat marunt,putin susan negru si cand acestea s-au prajit putin (fara sa se arda),am adaugat pastele si am amestecat bine.Am pus si putina apa din cea in care pastele au fiert,apoi am adaugat smantana si am mai lasat 1 minut pe foc.
Am servit pastele cu pulpele de pui cu menta si apa de flori de portocal,alaturi de o salata de rosii cu busuioc,dar puteti face orice alta salata va place.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|