Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79 in Pui
10 Mai 2013 | 10439 vizualizari

De ceva vreme am salvat in retete favorite aceast preparat al bucatarasului Costeo si m-am gandit ca ar fi timpul sa-l incerc. Parca nu au iesit asa frumoase ca ale lui, dar la gust au foste extraordinar de aromate! Ca sa nu mai spun ca erau fragede in interior si aveau o crusta crocanta de ou si susan la exterior...te lingi pe degete, nu alta! ;) Am modificat putin cantitatile fata de reteta originala si am inlocuit rozmarinul, cu cimbru.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 10.05.2013, 08:26
bune si mai ales sanatoase daca sunt facute la cuptor..
la 10.05.2013, 08:28
la 10.05.2013, 08:30
Da, Liliana! Multumesc!
Motanel...
la 10.05.2013, 08:34
Super!! Pulpele le iau eu
la 10.05.2013, 08:40
Ok, Dea! Sa ai pofta!
la 10.05.2013, 08:45
sa-mi pastrezi si mie o portie pentru pranz
la 10.05.2013, 08:50
ai aruncat bunatate de bere? Ntz ntz ntz...
la 10.05.2013, 08:51
Bune,bune!
la 10.05.2013, 08:54
Ancuta, iti pastrez pentru pranz
Miha...am aruncat-o ca sa n-o beau
Criss, ma bucur ca-ti plac
la 10.05.2013, 09:10
Mai sunt? Vin la masa!
la 10.05.2013, 09:11
la 10.05.2013, 09:13
Post sa dau jos susanul si sa pun mac?
la 10.05.2013, 09:25
si eu vin la masa
la 10.05.2013, 09:29
Sunt absolut delicioase Le trec si eu la favo

P.s noi mereu cand facem gratar tinem carnea de pe o zi pe alta in bere ,usturoi si alte mirodenii
la 10.05.2013, 09:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking