Pulpe de pui cu pesmet si susan, la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79 in Pui
10 Mai 2013 | 10439 vizualizari

De ceva vreme am salvat in retete favorite aceast preparat al bucatarasului Costeo si m-am gandit ca ar fi timpul sa-l incerc. Parca nu au iesit asa frumoase ca ale lui, dar la gust au foste extraordinar de aromate! Ca sa nu mai spun ca erau fragede in interior si aveau o crusta crocanta de ou si susan la exterior...te lingi pe degete, nu alta! ;) Am modificat putin cantitatile fata de reteta originala si am inlocuit rozmarinul, cu cimbru.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 10.05.2013, 09:32
Ce bine arata!
la 10.05.2013, 09:34
la 10.05.2013, 09:38
Ce delicatese!
la 10.05.2013, 09:42
Dya...mai sunt, hai la masa!
Clementina, punem si mac daca trebuie
Adriana (eduard_09)...te astept!
Lavii ma bucur ca-ti plac!
Fetelor...ma bucur ca va place!
la 10.05.2013, 09:58
la 10.05.2013, 10:04
la 10.05.2013, 10:43
ce bune sunt
la 10.05.2013, 10:46
bune tare
la 10.05.2013, 11:20
ce bunatateee...!!!!!
la 10.05.2013, 11:29
Interesanta combinatia! Place!
la 10.05.2013, 11:30
Cred că au un gust tare bun!
la 10.05.2013, 11:36
Ce rumeniteeee
la 10.05.2013, 11:52
la 10.05.2013, 12:27
fara cuvinte,superba reteta,o sa incerc si eu
la 10.05.2013, 13:56
Fetelor, sunt tare incantata ca va place preparatul, insa, meritul e pe jumatate al meu si jumatate este al bucatarasului Costeo, de la care am preluat reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking