Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

Postat de daniela in Pui
30 Apr 2011 | 40297 vizualizari
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

Mincarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 500 g  brinza Focsani sau cascaval afumat
  • 3 oua
  • 3 linguri de smintina
  • unt si pesmet
  • sare, piper

Mod de preparare


2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os.
Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca : un rind de brinza (Focsani sau cascaval ) , un rind de bucatele mici de carne, iar brinza, iar carne si deasupra brinza.

Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smintina (condimentam cu sare si piper ) si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pina ce se rumeneste putin.

Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.

Poftiti la masa !!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca altfel

Postat de rodicamaria

Musaca altfel

Se unge o tava 20x30 cu ulei.Cartofii se curata si se taie rondele.Se pune un strat pe fundul tavii.Se presara cu sare si piper Din smantana,oua si 150 g cascaval se face un sos.1/2 din sos se...

Citeste continuarea

Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati

Postat de simona119

Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati

Pulpele curatate si spalate, asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt si cu un catel de usturoi. Asezonati-le cu sare, piper si busuioc si impanati-le cu usturoi. Adaugati putin ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2011, 11:02
Tare bine arata! Bun venit! ( ca eu acum te zaresc pe ulitza noastra )
la 30.04.2011, 13:35
Arata grozav... cu tot cu reclama la apa din fundal
la 30.04.2011, 15:23
bun venit arata grozav
la 30.04.2011, 18:34
bine ai venit!!super reteta
la 30.04.2011, 19:35
Multumesc frumos, sinteti deosebite !
Imi cer scuze pentru reclama de apa din fundal, nici macar nu este apa Bucovina ci este apa de la mine de la munte, numai bidonul a ramas reciclat
Nu am bagat de seama fundalul, scuze !!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking